Thailand | Bangkok

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Thailand | Bangkok

Onze eerste week reizen zit er al weer op! Zo snel kan het gaan. In deze week zijn we al drie verschillende plekken in Thailand geweest, dus de week bestond eigenlijk veel uit reizen.  We begonnen in Bangkok.

De directe vlucht van 10,5 uur gaat op zich snel voorbij, ook al hebben we niet veel geslapen. De eerste dag in Bangkok bestaat eigenlijk meer uit bijslapen. We arriveren in de ochtend bij ons hostel, maar helaas is onze kamer nog niet klaar. Het hostel ligt in een zakelijk district van Bangkok. Beiden sliepen we de vorige keer in Bangkok vlakbij Khao san Road (iets wat we andere meer aan raden). Nadat we wat uurtjes hebben bijgeslapen pakken we een taxi naar Khao San Road. Daar eten we onze eerste streetfood en drinken we onze happy hour Thai biertjes.


Na een goede nacht slaap is het tijd om wat meer te zien van Bangkok. Jasper wil als eerst naar de kapper. Dit doen we bij Siam Centre, een grote en modern shopping center. Onze tuktuk driver probeert nog een commissie te scoren bij deze – voor Thaise begrippen – luxe kapper, maar dat mag niet baten. Jap wordt geknipt door een hippe bts Thai, die ervoor zorgt dat jap zijn haar mooi en perfect gestyled is. Naar mijn mening komt hij beter gestyled terug dan dat hij bij de Nederlandse kapper vandaan komt.

Na het kapper avontuur gaan we verder Siam center in en kijken we onze ogen uit. Uiteindelijk zijn we van Siam centre het MKB center ingelopen, een iets oudere shopping center. Minder luxer, maar niet minder leuk! Omdat ik mijn laptop oplader ben vergeten proberen we deze met te bemachtigen door flink te onderhandelen. Helaas zijn onze onderhandeling skills nog niet zo goed getraind, dus voorlopig delen we samen een lader.

Bangkok verlaten zonder een tempel te hebben bezocht, kan eigenlijk niet! Daarom pakken we vanaf MKB de taxi naar een ´instagramable tempel´. Dit vinden wij echter niet de mooiste die wij hebben bezocht. In de avond is het tijd om Bangkok vanaf hoger te bekijken. Ons hostel ligt vlakbij een van de bekendste rooftopbars. Het uitzicht was adembenemend! Vooral met zonsondergang is dit zeker een aanraderk


De volgende ochtend gaan we weer terug naar het vliegveld en pakken we – voor 30 euro per persoon – een vliegtuig naar Surat Thani,  vanuit hier nemen we een mini naar Khao Sok National Park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.