Het begin van onze reis..

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Het is zaterdag 25 februari als we onze kat Wokkel naar Leiden brengen. Dit is haar nieuwe huisje voor de komende 7 maanden. We hadden niet verwacht dat dit een halve volksverhuizing op zich is. Met een auto volgeladen en de poes opschoot rijden we naar Leiden. Wokkel liet blijken dat ze er totaal niet mee eens is.

Eenmaal in haar nieuwe appartement aangekomen, klautert ze gelijk de verwarming onder. En wij.. wij rijden met tranen in onze ogen weer terug naar ‘s-Gravenzande… Terug naar ons lege huis. Sinds een paar dagen zit Wokkel muisstil onder de verwarming.. even acclimatiseren en de boel verkennen.

Het begint nu langzaam officieel te worden. De plannen die we een aantal maanden geleden maakten, voeren we beetje bij beetje uit. 26 maart is het zo ver. Dan vliegen we naar Bangkok om ons avontuur te beginnen. We hebben nog niet veel gepland. De eerste stop is Thailand, vervolgens willen we naar Maleisië en Indonesië. Of we nog meer landen gaan bezoeken weten we niet echt. Het zal dus een reis worden met veel verassingen voor jullie, maar ook voor ons.

Meestal kun je wel fantaseren over je gemaakte reisplannen. Maar bij ons beiden lukt dat niet. We zullen het allemaal wel zien! Eén ding is zeker: we hebben er heel veel zin in.

Liefs,

Jasper & Yannique

Wokkel in haar reismandje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.