Sri Lanka | AMS > Negombo

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

De reis is soepel verlopen! De eerste vlucht duurde lang, maar we hebben wat kunnen slapen. In Abu Dhabi even wat gegeten, door de vertraging van de vlucht hiervoor hoefde wij niet zo lang te wachten voor onze overstap, dus dat was top. De tweede vlucht duurde 4 uur. Ik sliep heel de vlucht en Jasper had wat moeite met de krijsende baby. Eenmaal op het vliegveld van Negombo aangekomen, waren we er snel uit! Gelijk even een simkaart gekocht en geld omgewisseld. Met de app PickMe hebben we een taxi geregeld en waren we binnen no time in het hotel.

Van te voren hadden we al ons hotel in Negombo geboekt. We slapen deze nacht in het Jetwing Beach hotel. Om 07.00 konden we gelijk ons hotelkamer in. We hebben een onwijs mooie kamer met bad 😍, een mega lekker bed en uitzicht op de zee. We zijn eerst even bij gaan slapen tot 12 uur, daarna hebben we rustig aan gedaan.

Jetwing Beach Hotel, Negombo

In de avond zijn we gaan eten bij Lords restaurant. Het is op loop afstand van ons hotel en het eten was heeeeerlijk! We aten een seafoodplate met krab, kreeft, een reuze garnaal (ik wist niet dat die dingen zo groot konden zijn). Jasper en ik hadden nog nooit en hele krab gegeten dus zochten op WikiHow hoe we deze moesten ‘slachten’. Uiteindelijk gelukt en het was heel lekker.

De zee is hier erg wild, misschien heeft dat te maken met de harde wind die hier waait. We zijn erg moe dus gaan zo slapen. Morgen reizen we naar Sigirya.

Lees meer over deze Sri Lanka reis!

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.