Sri Lanka | Sigiriya

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

We hebben het hier naar ons zin. Vanochtend ontbeten en de taxi genomen naar Sigiriya. Het was een lange rit! Hoe zij hier auto rijden is totaal anders dan in Nederland haha. Inhalen in de bochten, remmen waar we dachten ‘hoezo moet je hier remmen?’ En gassen waar we dachten ‘waarom rem je niet?!’. Al met al, alles goed gegaan. Hier in Sigiriya is het Enorm rustig! Maar Echt eeeenormmmm rustig. In het hotel van Negombo hadden we het al een beetje in de gaten maar hier is het nog erger. Ik vind het wel zielig, de mensen in Sigiriya hebben juist toeristen nodig voor hun inkomen. Enkelen toeristen die hier zijn, zijn trouwens Nederlanders haha. We slapen hier in een Guesthouse en de eigenaar doet alles om ons te helpen. Er zijn hier ook veel aapjes! Jasper en ik hebben ze nog nooit in het wild gezien dus we kijken onze ogen uit.

Vanmiddag zijn we de Pidurangala rock op geklommen. Dit is een berg dat tegenover de Lion Rock ligt. De klim was zwaar, maar zeker de moeite waard! De stenen zijn door vulkanische activiteiten ontstaan. Het uitzicht was echt prachtig. Op de terug weg voelde we onze benen wel aardig! Dat zal morgen wel heftiger worden. Na de klim zijn we wat gaan eten en hebben we lekker burgerlijk Yatzee gespeeld. Hopelijk ontmoeten we in andere dorpjes/steden meer mensen.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.