Sri Lanka | Unawatuna

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Sri Lanka | Unawatuna

De laatste dagen verblijven wij in Unawatuna. De heenreis hier naar toe verliep niet echt soepel. Een vervelende tuktuk driver probeerde ons op te jagen omdat wij een goedkopere rit hadden geregeld via een app. De tuktuk driver boot ons een ritje voor de hoofdprijs aan terwijl de goedkopere rit normale tarieven hanteerde.

In Unawatuna verblijven we in Tartaruga Beach Resort, een hotel aan het strand met een heerlijk zwembad. Ook hier merkten we dat het toerisme nog niet op gang is, het is hier heel rustig.

Uitzicht tijdens het ontbijt bij Tartaruga Beach Resort

De eerste avond dat we hier waren hebben we heerlijk Mexicaans gegeten in een schattig restaurantje. De guacamole met bananenchips waren echt mega lekker. 🥑🍌

Galle

De volgende ochtend zijn we naar Galle Fort gegaan. We hadden een goede dag uitgekozen want het was een grijze dag. Het was leuk om even door het Nederlandse Fort heen te wandelen en wat winkeltjes te bekijken, maar we hadden het wel snel gezien.

Dellawella beach

In de middag zijn we naar Dellawella beach gegaan, het weer klaarde een beetje op! Daar hebben we een tijdje schildpadden gespot. In de avond zijn we gaan eten bij Black and White restaurant op het strand. Op de Facebookpagina van Sri Lanka Backpackers werd deze zeer aangeraden. ….En oh wat was het lekker!

Jasper en ik mochten eerst naar de keuken om onze vis uit te zoeken en we gingen voor de butter fish 🐟. Deze hebben we samen gedeeld. Het was zo lekker dat we de volgende avond er weer hebben gegeten. De bediening was ook erg top en gezellig! Nu gaan we ons klaar maken voor de terugreis. Toch stiekem wel een beetje fijn om naar huis te gaan. ✈

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.