Sri Lanka | Hingurakgoda

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Hallo allemaal! Hier weer een dag update. Vannacht heb ik wat minder geslapen dan voorheen. Het waaide hard en dat was in het hutje goed te horen. In de ochtend kregen we een srilankaans ontbijt van de eigenaar en hij regelde een gids en een jeep voor ons om op safari te kunnen.

Om half 12 werden we opgehaald door de gids en reden we in vollevaart over een hobbelige weg naar Kaudulla National Park. Je hebt hier twee parken waar je olifanten kunt zien, maar momenteel zitten hier honderden olifanten.. en dat hebben wij gezien! Niet alle honderd twintig hoor! Maar zeker wel een stuk of veertig. De driver kon alle dieren goed vinden zodat wij er veel hebben gezien. Het park was ontzettend mooi, groot en het was erg stil. Toen we uit het park reden kwamen er zo veel andere jeeps aan dat er zelfs een file ontstond. We hebben dus veel geluk gehad met de rust in het park. Op de terugweg naar het hotel kwamen we nog wilde olifanten en verschillen apen tegen, de driver stopte telkens zodat we het goed konden zien.

Eenmaal aangekomen bij de guesthouse, bood de gastheer ons aan, om ons naar Kandy te brengen. Na een verfrissende douchen gingen we weer op pad. In Dambulla nam een vriend het van hem over en nu zitten we met Walter in een busje. Een van de vrolijkste mensen die ik heb ontmoet. Onderweg geeft hij ons banaantjes en geeft hij informatie over Kandy.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.