Sri Lanka | Kandy

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Sri Lanka | Kandy

Vandaag zijn we in Kandy gebleven voor een dagtour. Eigenlijk zouden wij twee dagen in sigiriya blijven en 1 dagje in Kandy. Maar dit kwam ons beter uit. Gisteravond hebben we onwijs lekker gegeten bij een restaurant in Kandy. Jasper at curry en ik had een bbq-chicken.

Day tour in Kandy

Vanochtend werden we opgehaald door een vriend van Walter (Sri Lankaanse mensen hebben overal vrienden zitten 😉). Hij liet ons tempels, en mooie uitzichten zien. Jasper wilde graag drone vliegen, dus hij zocht een plek je op waar het mocht. Naast de mooie plekken, gingen we ook de theefabriek en een tuin met verschillende kruiden en specerijen. De driver liet ons een begraafplaats zien van de tweede wereldoorlog, dit was een hele mooie rustgevende plek en best indrukwekkend. Na de dagtour hebben we ons opgefrist en zijn wij naar de Kandy dans gegaan.

De dans was niet heel bijzonder maar wel leuk om gezien te hebben. Hierna hebben we mijn klasgenoot ontmoet die hier ook op reis is. Samen hebben we wat gegeten en ervaringen uitgedeeld. Het was erg leuk om haar hier te ontmoeten. Morgen reizen we weer door naar Nuwara Elia.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.