Sri Lanka | Nuwara Eliya

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Sri Lanka | Nuwara Eliya

Ennnn door! Op naar Nuwara Elia. Om 10 uur werden we opgehaald door Walter. Als je ooit naar Sri Lanka gaat, moet je deze man echt boeken. Hij is zo lief en geeft je heel veel informatie over het land. Veel backpackers pakken de trein vanuit kandy naar Nuwara Elia, maar het mooiste stuk is eigenlijk te zien met de auto.

Je ziet onderweg veel theeplantages en mooie uitzichten. Wat een prachtig land is Sri Lanka!! Hoe hoger in de bergen we kwamen, hoe kouder het werd. Na een adembenemende autorit kwamen we aan in ons eerste hostel van deze reis. De Lauging Leopard. Hier hangt een fijne sfeer en zijn veel backpackers te vinden. We hebben veel spelletjes gespeeld en zijn in de avond naar een bar gegaan.

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.