Sri Lanka | Mirissa

-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Travel Bottles & Toilettas-Toilettas voor shampoos en crèmes.-Toilettas-reisproducten-Holding a flightbag.-Hoes om backpack.-Flightbag in the Netherlands and Belgium-

Sri Lanka | Mirissa

Vandaag staat een dagje Mirissa op de planning. In de ochtend hebben we gegeten bij Shady Lane, een van de beste tentjes waar je kunt ontbijten. Gelukkig zijn het onze ‘buren’, dus we zaten er zo. De dag is goed begonnen met een gepocheerd eitje met avocado spread! 🥑🥑

Na het stevige ontbijt zijn we naar coconut tree hill gegaan, een toffe heuvel met allemaal palmbomen. Na 10 minuten te hebben gewacht op andere mensen waren wij aan de beurt voor een foto 😅😇. Jasper heeft nog even drone gevlogen en we hebben wat grote schildpadden kunnen spotten! Na de tree hill zijn we naar Secret Beach gegaan, wat eigenlijk niet meer zo Secret is haha. Het strand was erg mooi en je kon in een klein baaitje zwemmen.

🌊 Dat Secret Beach niet zo Secret is, hebben we wel gemerkt, want daar kwamen we wéér onze grote Amerikaanse vriend Nick tegen. Samen met hem zijn we naar het restaurant gegaan waar we gister hebben gegeten; Pitti Pitti. Hier hebben we geluncht en gezwommen in het zwembad. Na een tijdje moesten we nu écht officieel afscheid nemen van Nick, want hij reist door naar een ander land. ✈

Met zonsondergang liepen we naar de Parrot Rock, een eilandje waar je naar toe kan gaan als het eb is. Helaas was de zonsondergang niet zo geweldig als die van little Adams peak. 🌅 Morgen reizen we door naar Unawatuna, onze laatste plek voordat we naar huis gaan 😢.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om je een betere surfervaring te bieden. Door deze website te bekijken en te gebruiken ga je akkoord met het gebruik van cookies.